Japansk Lifting


Hvad er Japansk Lifting?Japansk Lifting er en ansigtsbehandling - en ansigtsmassage - en kombination af akupressur, ansigtszoneterapi, drænage, muskel-afspændende-massage, massage med himalaya-saltsten, hovedbundsmassage, en let massage af fødderne samt forskellige masker og olier.

Kombinationen af de forskellige tryk og strøg gør Japansk Lifting til en fantastisk, behagelig og afslappende behandling - og en behandling, der får dig helt ned i gear og giver dig ro i kroppen.


Japansk lifting kaldes også ”det naturlige ansigtsløft”.

Ved at massere ansigtet afspændes muskulaturen, blodgennemstrømningen øges og ophobet væske drænes ud af vævet. Alt i alt har dette en opstrammende og udglattende effek, og giver ansigtet et helt naturligt løft og en ny glød.


Med ansigtets muskulatur skaber vi vores mimik. Ansigtets muskulatur arbejder (mere eller mindre) hele tiden, og helt ubevist går vi og spænderr - og spændinger giver os rynker.

Når vi er nervøse, stressede, bekymrede eller har smerter, vil vi typisk begynde at tygge sammen eller rynke brynene, og herved kan rynker opstå - hvem kender ikke "bekymrings-rynken". Med tiden har rynker som disse en tendens til at blive mere og mere permenente, men når muskulaturen afspændes, er det muligt at  reducere rynkerne.


Selvom det stort set kun er ansigtet der berøres under behandlingen, har Japansk Lifting en afbalancerende-effekt på hele kroppen.

Ligesom at det via punkter under fødderne er muligt at skabe en generel balance i  kroppens systemer, er det også muligt at påvirke hele systemet via punkter i ansigtet. Hvis din krop befinder sig i en stress-tilstand - hvad end der er tale om forbigående stess eller en kronisk stress-tilstand(som ved kronisk sygdom), kan behandlingen have en postiv, afstressende effekt på hele kroppens tilstand.Hvonår kan Japansk Lifting hjælpe mig?


- Når du ønsker at forkæle og pleje dig selv  - når du ønsker en wellness-behandling, der virkelig får dig til at slappe af og give slip.


- Når du har ophobninger af væske i ansigtet. Behandlingen virker drænerende og kan reducere væskeophobninger/ødemer - det kan være poser under øjnene, øjenlåg der hænger pga. væske eller en generel tendens til væskeophobninger, der gør ansigtet unaturligtt rundt/fyldt fx. som følge af medicin-indtag.


- Når du døjer med spændinger i kæberne. Ved hjælp af behandlingens masserende bevægelser kan selv dybe - nærmest kroniske spændinger afhjælpes.


- Når du ønsker ar reducere ansigtets fine linjer og give ansigtet et let løft.


- Når din krop befinder sig i en stress-tilstand. Behandlingen virker beroligende på krop og sind og reducerer stress-symptomer som uro og tankemylder.GRAVIDITET:

Er du gravid, beder jeg dig kontakte mig og høre nærmere om Japansk Lifting og graviditet inden du booker tid til behandling.